Hirdetés

Elcsúszthatták a Star Wars: The Bad Batch második évadát

|

Lehetséges, hogy szeptemberben mégsem kerül fel a Disney+-ra a Star Wars sorozat második szezonja.

Hirdetés

Amikor év elején összeszedtük, hogy a Star Wars-rajongók milyen tartalmakat nézhetnek a következő években, még arra számítottunk, hogy idén megkapjuk a Star Wars: The Bad Batch című animációs sorozat második évadát, ám könnyen lehet, hogy nem ez a helyzet.

A folytatást az eredeti tervek szerint szeptember végétől nézhették volna a Disney+ előfizetői, még egy hangulatos előzetest is mutattak a következő szezonból, de erre valószínűleg többet kell várnunk a kívántnál. 

Hirdetés

A szomorú hír egyenesen a Disney-től érkezett, ugyanis a streaming platform szeptemberi megjelenéseit és premierjeit felsorakoztató listából egyszerűen kihagyták a Star Wars: The Bad Batch 2. évadát. A spekulációk szerint a dologról a Diego Luna főszereplésével készült Andor sorozat csúszása tehet, amely így dominóeffektust okozva arrébb lökhette a premiert.

Az Andor november végén fog véget érni, a The Mandalorian 3. évada pedig 2023 februárjában rajtolhat el, szóval a kettő között még lenne hely a 99-es klónegység történetének továbbgöngyölítésére. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hogy pontosan mi történt, és mikor kapjuk meg a Star Wars: The Bad Batch következő szezonját, arra vagy a szeptember 8-ra tervezett Disney+ Day, vagy a szeptember 9. és 11. között megrendezésre kerülő D23 Expo adhat majd választ. Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)