Hirdetés

Eldőlt, hogy folytatódhat-e a legendás A kertvárosi gettó sorozat

|

Nagyon örültünk volna, azonban úgy néz ki, egyelőre nem tér vissza A kertvárosi gettó.

Hirdetés

2019-ben a Sony bejelentette, hogy visszahozzák A kertvárosi gettót, amiből az HBO Max rendelt be két új szezont, amit egy 50 perces nyitó epizód vezetett volna fel 2020-ban, ez azonban végül sosem készült el. Most úgy tűnik, hogy a projekt nem csak megtorpant, hanem jelen állás szerint a kukában landolt, az oka azonban egyelőre tisztázatlan.

Szomorú hír ez, hiszen még a sorozat eredeti alkotója is visszatért, hogy a legautentikusabb legyen a visszatérés.

Hirdetés

A lelombozó hír a sorozat egyik szinkronszínészétől, Cedric Yarborough-tól származik, aki Tom Dubois hangja volt A kertvárosi gettóban. A Geekset Podcastben így nyilatkozott az új részekkel kapcsolatban:

"Jelenleg úgy tűnik, hogy nem fog visszatérni a sorozat, [...] Nagyon megszerettük volna csinálni a műsort, a Sony azonban úgy döntött, hogy nem támogatja a projektet."

Amikor először hallottunk A kertvárosi gettó visszatéréséről, Aaron McGruder is elmondta, nagyon jó lehetőség van az új részekben, hiszen politikailag és kulturálisan is nagyon más világot élünk, mint annak idején, mikor az eredeti részek készültek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Yarborough a beszélgetés során elmesélte, már a felvételek is elkezdődtek az új részekhez, amiknek szerint nagyon jó forgatókönyvet készített McGruder, így reméli, egyszer a jövőben majd visszatérhetnek és elkészíthetik az új történeteket.

Addig is ha nosztaligázni szeretnétek, itt olvassátok el, hogy mi kell ahhoz, hogy ti is első naptól HBO Max előfizetők legyetek, alig egy hónap múlva ugyanis indul a szolgáltatás, ahol többek közt A kertvárosi gettó mind a négy évada is elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)