Hirdetés

Eldőlt, hogy kap-e második évadot a Peacemaker

|

James Gunn és John Cena eddig már kétszer kollaboráltak a DC univerzum hírnevét öregbítve.

Hirdetés

A Galaxis őrzőinek rendezőjétől érkezett a The Suicide Squad, ami aztán olyan jól sikerült, hogy a Warner be is rendelt belőle egy spin-off szériát. A sorozat Peacemakerre (magyarul Békeharcos), John Cena karakterére épül, aki pisztolyos vérengzéssel megy háborúba az általa mindennél jobban szeretett békéért, nem igazán zavartatva magát attól, ha közben esetleg ártatlanok is odavesznek.

A széria abszolút hozza James Gunn stílusát, John Cena pedig láthatóan imádja a szerepet. Talán senkit nem is lepett meg a hír, hogy ezek után a második szezon zöld utat kapott.

Hirdetés

Gunn tegnap egy Twitter-posztban tette közzé a nagyszerű hírt. A rendező egyébként több projekttel zsonglőrködik egyszerre, ám a Deadline jelentése szerint Gunn ennek ellenére is maga tervezi rendezni a Peacemaker összes további részét. És a forgatókönyvírást sem kívánja elbliccelni.

A Peacemaker első évada már elérhető az HBO Maxen. A szolgáltatás Magyarországra március 8-án érkezik, így hamarosan mi is megnézhetjük majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)