Hirdetés

Eldőlt, ki alakítja az atombomba atyját Christopher Nolan új filmjében

|

Egy olyan színészt sikerült megcsípni az Oppenheimer filmhez, akivel többször is dolgozott régebben a rendező.

Hirdetés

Számos sikerfilmmel a háta mögött Christopher Nolan egy újabb történelmi témát fog feldolgozni a jövőben, méghozzá az atombombával kapcsolatban, hiszen következő filmje a nukleáris fegyver egyik feltalálójáról szól majd.

Mivel sok olyan színész van, akivel Nolan korábban már dolgozott együtt, így számítani lehetett arra, hogy egy jól ismert arc játszhatja el az Oppenheimer címszereplőjét. Így is történt.

Hirdetés

Megerősítést nyert ugyanis, hogy Cillian Murphy fogja alakítani Nolan filmjében J. Robert Oppenheimert, aki elméleti fizikusként fontos szerepet játszott a Manhattan tervben, és az atombomba atyjaként tartják számon. A színész neve egyébként már korábban is felmerült a projekttel kapcsolatban, tehát ez a bejelentés azért nem okozott óriási meglepetést.

Egyelőre még nem árasztottak el minket túl sok információval a filmről, de ez érthető is, hiszen a tervek szerint csak 2023-ban debütál majd. Nolannek viszont jól jönne egy újabb kasszasiker, mert a legutóbbi próbálkozása, vagyis a Tenet elég gyatrán teljesített pénzügyi fronton.

Szerinteten van rá esély, hogy az Oppenheimer legyen a rendező következő nagy durranása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)