Hirdetés

Elég a bohóckodásból, Chris Hemsworth szerint a Thor 5-be drasztikus változás kell

|

Másnak kell lennie, mint a Ragnaröknek, valamint a Szerelem és mennydörgésnek.

Hirdetés

Hatalmas változásokon ment keresztül Odin fia azóta, hogy a 2011-es Thorban megismerhettük. Az eleinte kissé merev és önfejű hős az évek során megtapasztalta a szerelmet, barátokat szerzett, veszettül küzdött bajtársak oldalán és sok veszteséget is elszenvedett.

A 2017-es Thor: Ragnarökkel aztán kicsit lazább tónust kapott a karakter Taika Waititinek köszönhetően, az idei Thor: Szerelem és mennydörgésben pedig talán minden eddiginél humorosabbra vette a figurát Chris Hemsworth, ami sokak számára már túl sok volt. Bár még nincs megerősítve, hogy lesz következő Thor film, a legutóbbi úgy ért véget, hogy könnyedén folytatni lehetne. Amennyiben sor kerül rá, akkor a színész szerint már valószínűleg a lezárásra váltunk jegyet

Hirdetés

Chris Hemsworth nemrég a Happy, Sad, Confused podcast vendégeként mesélt még egy kicsit arról, hogy merre haladhatna tovább Thor karaktere, és elmondása alapján komoly változás kellene: 

"Ha megnézed a Thor 1-et és 2-őt, eléggé hasonlóak voltak. A Ragnarök és a Love & Thunder szintén. Szerintem arról van szó, hogy újra fel kell találnunk a karaktert. A Végtelen háború és a Végjáték kapcsán is abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy lehetőségem volt drasztikus dolgokat csinálni vele; élvezem ezt, szeretem, ha az emberek izgulhatnak, az én érdeklődésemet is fenntartja. És ezt már korábban is mondtam: ha túlságosan ismerőssé válik, akkor szerintem fennáll a veszélye annak, hogy ellustulok, és azt gondolom, hogy "Á, tudom, mit csinálok", érted? Azt sem tudom, hogy visszahívnak-e. De ha mégis, akkor azt hiszem, hogy egy egészen más verziónak kellene lennie - hangszínben, mindenben. Csak a saját józan eszem miatt [nevet]."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Kevin Feige korábban már kijelentette, hogy még sok-sok Thor-történet van a képregényekben, amiket fel lehetne dolgozni és ahogy Hemsworth fejlődik, izgatottan várja, hogyan alakul a karakter sorsa. Waititi is azt mondta, hogy szívesen csinálna még egy filmet, ha a színészt is érdekelni, de valami meglepőnek és váratlannak kellene lennie, hogy elvállalja, például egy 5 millió dolláros alkotásnak, amiben egyáltalán nincs harc, csak Thor, amint kirándul, mint Alexander Payne 2013-as filmje, a Nebraska. 

Persze minden nagyban attól függ, hogy mit hoz Chris Hemsworth számára az élet, hiszen a színész most egy időre felhagy a filmezéssel, miután kiderült, hogy hajlamos az Alzheimer-kórra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)