Hirdetés

Elég erős előzetest kapott a Netflix 2021-es filmkínálata

|

A Netflix streamingszolgáltató pár percbe sűrítette idei fontosabb filmjeit és azok sztárjait, az utóbbiak közt Dwayne Johnsonnal és Leonardo DiCaprióval. És ez még csak 27 cím a várható 71-ből.

Hirdetés

Két és fél perc. Ennyi is elég volt a Netflixnek ahhoz, hogy rögvest tisztázza: 2021 lehet talán az eddigi legerősebb filmes évük, legalábbis idei kínálatának előzetese szinte minden nagyobb durranásukból prezentált pár másodpercnyi új képsort, mindjárt magyar felirattal.

Megmutatta magát Zack Snyder zombis heist-filmje, A halottak hadserege (Army of the Dead), előkerült Ryan Reynolds, Gal Gadot és a Szikla, azaz Dwayne Johnson is a szolgáltató egyik legdrágább, kb. 160 millió dollárt kóstáló produkciója, a Red Notice kapcsán, aztán körberajongott tinifilmjeik, A csókfülke és A fiúknak, akiket valaha szerettem vadiúj felvonásai is említésre kerültek, továbbá Halle Berry és Lin-Manuel Miranda is beköszönt első rendezéseik apropóján (Bruised és Tick, Tick… Boom!), afroamerikai színészeket felvonultató westernjük, a The Harder They Fall is most először mutatott mozgóképes ízelítőt, benne többek közt Idris Elbával, illetve a Melissa McCarthy- és Octavia Spencer-féle szuperhős-komédia, A lecsap csapat is lecsapott… és még sorolhatnánk, de most már muszáj levegőt vennünk, mert ez a bekezdés eddig egy teljes mondat volt.

Hirdetés

Oké, a videót záró Don't Look Up Leonardo DiCapriója és Jennifer Lawrence-e még mindenképp említést érdemel, meg maga a film is: ez ugyebár Adam McKay (A nagy dobás) sztárokkal serényen telehajigált, katasztrófafilmes politikai szatírája, amivel a Netflix szintúgy csak azt bizonyítja, hogy műfajilag is igencsak zsúfolt évvel terveznek, nem csak mennyiségben.

Nektek hogy tetszik a felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)