Hirdetés

Elég horrorisztikus dolgokat zúdít ránk a The Walking Dead: Dead City trailere

|

A The Walking Dead új spin-offjára már nem is kell sokat várnia a rajongóknak.

Hirdetés

Noha a The Walking Dead véget ért, ez nem jelenti azt, hogy az AMC lemondott a franchise-ról. A vállalat több vasat is tart a tűzben: a régebbiek közül a Fear the Walking Deadből éppen a nyolcadik felvonás pörög és a Tales of the Walking Deadből is tervben van a második szezon, az új ötletek között pedig ott van Rick és Michonne, valamint Daryl saját sorozata is, továbbá ne fe feledkezzünk meg a Negan és Maggie párosára koncentráló mellékszálról, a Dead Cityről sem.

A hat epizódból álló évad pár napja kapott már egy rövid ízelítőt, most viszont megérkezett a teljes előzetes, amelynek köszönhetően komolyabb betekintést is kaphatunk abból, mi vár ránk. 

Hirdetés

Az már eddig is köztudott volt, hogy a korábban még ellenségeknek számító Maggie (Lauren Cohan) és Negan (Jeffrey Dean Morgan) ezúttal kényszerből együtt fognak működni annak érdekében, hogy kiszabadítsák a nő fiát, Hershelt egy veszélyes banda vezetőjének (Željko Ivanek) kezei közül, aki van annyira halálos, mint az eddigi főgonoszok. Az alábbi kedvcsináló azonban mindenből többet mutat: Negan és Maggie "kapcsolatából", az élőhalottaktól hemzsegő Manhattanből, a sorozat akciójeleneteiből és érzelmes pillanataiból, valamint egy újfajta zombiról is lerántja a leplet:

A The Walking Dead-veteránnak számító Eli Jorne által jegyzett Dead City június 18-án debütál az AMC-n és az AMC+-on. Ti adtok neki egy esélyt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)