Hirdetés

Elég volt egy kép Hugh Jackmanről, máris mindenki Rozsomák visszatérésére számít

|

Nem tudhatjuk biztosan, mitől lepődött meg ennyire Hugh Jackman, de bizakodni azért lehet.

Hirdetés

Kevés olyan szuperhős karakter van, aki annyi szeretetet kapott volna a rajongóitól, mint a Hugh Jackman által a filmvászonra vitt Rozsomák, a színész azonban a Loganben látott lezárást követően állítólag végleg kibújt a karakter bőréből. Legalábbis most még ez a hivatalos álláspont, ettől függetlenül viszont tudjuk, hogy Jackmanhez is nagyon közel áll a szerep, így az örök optimisták még mindig bíznak abban, hogy egyszer visszatér.

Most, hogy a Marvel Studios és a Disney újra rendelkeznek minden joggal ahhoz, hogy felhasználják Rozsomákot az X-Menben és a Fantasztikus négyesben, a rajongók nem tudnak határt szabni a kreativitásuknak és vágyaiknak.

Hirdetés

Mi óvatosabbak vagyunk, nem merünk bizakodni, még azután sem, hogy Hugh Jackman a Twitteren egy képet tett közzé, amin meglepett arcot vág. Persze rögtön beindult a rajongók fantáziája, sokan biztosra veszik, hogy a Deadpool 3 forgatókönyvét küldték el neki, vagy legalábbis Kevin Feige üzent neki valamit.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Jackman tavaly augusztusban még határozottan leszögezte, hogy bár a karakter még mindig nagyon közel áll a szívéhez, végzett Logannel.

"[Rozsomák] egy olyan karakter, akit a szívembe zártam, de tudom, hogy vége. Nyugodtan mond ezt meg bárkinek. Kérlek, közöld ezt Ryannel [Reynold], mert ő nem hisz nekem. Azt hiszi, hogy viccelek."

Azóta persze sok minden megváltozhatott, még az sem lehetetlen, hogy tényleg viszontlátjuk majd Rozsomák szerepében a Deadpool 3-ban, de ehhez még a Thort alakító Chris Hemsworthnek is lesz egy-két szava. Nem is beszélve a legsikeresebb Marvel-filmeket rendező Russo testvérekről, akiknek egészen más tervük van Rozsomákkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)