Hirdetés

Elhalaszthatják az egyik Disney+-os Marvel tévésorozatot

|

Kezd besűrűsödni Marvel-fronton a Disney+ 2021-es naptára, ennek pedig a Ms. Marvel széria láthatja kárát a legújabb híresztelések szerint.

Hirdetés

2021-ben már így is kapunk egy jó,  egy közepes, és egy remek Marvel-sorozatot (WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki) a Disney+-nak hála, de még messze nincs vége az idei felhozatalnak. Augusztus 11-én startol a What If...? animációs széria, ami a Loki végén bevezetett multiverzum különböző párhuzamos világaiba kalauzolja el a nézőket, 2021. november 24-én pedig a Hawkeye bemutatója várható, utóbbi sorozat Sólyomszem és Kate Bishop kalandjait meséli el, de szerepel benne például a Fekete Özvegy filmben debütált Yelena Belova is.

2021 végére vártuk az Iman Vellani főszereplésével készülő Ms. Marvel sorozatot is, de most nagyon úgy tűnik, hogy ez csúszni fog, egyelőre 2022 elejéről lehet hallani a premier kapcsán. Erről a TVLine számolt be elsőként.

Hirdetés

Fontos, hogy a Disney/Marvel hivatalosan még nem jelentette be a csúszást, de elég sokan reális esélyt látnak arra, hogy nem tévedett a 2022-es premierről beszélő forrás, egészen egyszerűen túl sűrű lenne az év vége a Disney+ számára, hiszen ne feledjük, idén decemberben már a The Book of Boba Fett sorozat fog elkezdődni.

Ms. Marvel, azaz Kamala Khan később is fontos karaktere lehet az MCU-nak, mivel nem csak saját sorozatában fog szerepelni, hanem az ugyancsak 2022-ben várható The Marvels mozifilmben (gyakorlatilag a Marvel Kapitány 2-ben) is.

Utóbbiban a Brie Larson által alakított Carol Danvers, azaz Marvel Kapitány mellett a WandaVisionben (immár felnőttként is) megismert Monica Rambeau lesz a társa - őt Teyonah Parris fogja újra eljátszani. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)