Hirdetés

Elhalasztották az Avatar 2-t, nem áll ki a Star Wars VIII ellen

|

Egy új bejelentés szerint elhalasztják az Avatar 2 premierjét, így annak nem kell szembenéznie a Star Wars VIII jegyeladásaival.

Hirdetés

A hét elején a Disney bejelentette, hogy a Star Wars VIII pár hónapot késni fog. Az eredetileg májusra tervezett premier decemberre csúszott. Kitaláljátok mi jött volna még ki 2017. decemberében? Hát az Avatar 2. James Cameron csodája visszavonulót fújt, és inkább később fut majd be.

Oké, nem biztos, hogy az ijedtség volt a döntés mögött, de meglehetősen gyanús, hogy hirtelen most jelentette be a 20th Century Fox, hogy az Avatar 2 nem lesz kész a tervezett időpontra. Sőt, a stúdió most azt állítja, hogy igazából nem is volt igazi megjelenési dátum bejelentve. Kicsit úgy hangzik ez, mint mikor a gyanúsítottnak bemutatják a gyilkos fegyvert, aztán megy a "hát én pisztolyt még a tévébe se láttam kérem".

Tekintve, hogy mennyi embert szólított moziba a Star Wars: Az ébredő erő, nem annyira csoda, hogy James Cameron stábja visszavonulót fújt. Persze lehet, hogy ettől független okok miatt késik az Avatar 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)