Hirdetés

Elhappolják a Marvel Comics elől a Conan képregények jogait

|

Jövőre már nem a Marvel Comics fogja kiadni a legújabb Conan képregényeket.

Hirdetés

Jó pár képregénykiadónál megfordult már a Conan franchise, 2023-ban pedig újabb váltás következik. A világ legismertebb barbárjának képregényes jogait legutóbb a Marvel Comics szerezte meg a 2018-ban a Dark Horse-tól, azóta Conan többször is együtt hősködött például a Bosszúállók tagjaival.

Az összes Conan jogot 2021-ben ragadta magához a Funcom, ennek egyik ága, a Heroic Signatures dönt a képregényes kiadásokról is. A jelek szerint pedig úgy érezték, jobb helye lesz barbárunknak másnál. A Heroic Signatures és a Titan Comics együttműködésének köszönhetően 2023 májusában már a Titan adhatja ki a legújabb Conan képregényeket és gyűjteményes köteteket.

Hirdetés

Rögtön bele is fognak csapni a közmondásos lecsóba, elindítanak ugyanis egy havi rendszerességgel megjelenő Conan the Barbarian képregénysorozatot, valamint több minisorozatot is. Conan mellett más közkedvelt Robert E. Howard-karakterek, például Solomon Kane és Dark Agnes képregények is érkeznek. A Titan Books könyvkiadó még a képregényes részegnél is gyorsabban munkába lenünk, már 2022 októberében meg fog érkezni a Conan: Blood of the Serpent című kötet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Érdekesség egyébként, hogy a Red Sonja franchise marad továbbra is a Dynamite Entertainmentnél, a Funcom és a Heroic Signatures tehát jelenleg még biztosan nem tervezi, hogy a füzetekben összeengedi Conant és Sonját. Érdemes megjegyezni, hogy készül egy élőszereplős Conan tévésorozat is, ha minden jól megy, akkor ezt a Netflixen fogjuk majd látni.

Mindeközben a Marvel sem fog unatkozni, 2023-ban például A majmok bolygója mozifilmek alapján ad majd ki új képregényeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)