Elhunyt Alan Rickman

|

A sokak által csak Piton professzorként ismert színészt 69 éves korában szólították magukhoz az égiek.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Elképesztően szomorúan indul ez az év a film és zenerajongóknak, hiszen miután Lemmy-től búcsút vettünk, a legendás David Bowie is itthagyta a földi világot. 

Rickmannek nemcsak a mozivásznon, hanem a tévék képernyőjén és a színpadon is számos remek szerepe volt. Általában gonoszokat alakított, így találkozhattunk vele a '91-es Robin Hoodban, de kedvenc szerepének a Die Hardban játszott Hans Grubert tartotta. A fiatalabb generációs Perselus Pitonként ismerte meg.

Rickman halálhírét a családja erősítette meg. A színésznél néhány évvel ezelőtt állapíttottak meg rákos megbetegedést az orvosok, de ezt követően is aktív maradt. Utolsó filmje a májusban a mozikba kerülő Alice Tükörországban lesz, amelyhez a hangját kölcsönözte. Rickman otthon, családja körében hunyt el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!