Hirdetés

Elhunyt a Jóbarátok egyik emlékezetes mellékszereplője

|

A karakterszínész több kiemelkedő sorozatban is felbukkant kisebb szerepekben.

Hirdetés

Elhunyt 67 éves korában Mike Hagerty, akire talán a Jóbarátok Mr. Treegereként emlékezhettek a legtöbben. James Michael Tyler után sajnos újabb nagyszerű színész hunyt el a legendás sorozat stábjából. A számos sitcomban, drámában és rövidfilmekben is szereplő Hagerty utoljára az HBO megbízásából készült Valaki valahol (eredeti címén Somebody Somewhere) dramedy-ben szerepelt. 

A karakterszínész a Jóbarátok mellett olyan kiváló sorozatokban alakított jellegzetes figurákat, mint a Seinfeld, a Shameless és a Brooklyn 99, de kisebb szerepet kapott többek között a Félig üres és a Deadwood szériákban is. Hagerty 1973-ben kezdte színészi pályafutását, több mint száz produkcióban dolgozott, és még zenei előadásokban is szerepelt.

Hirdetés

Munkatársai nagyon szerettek vele dolgozni, nyitott és humoros emberként ismerték. Utolsó szerepeként a Valaki valahol Ed Millerét alakította. Kollégája, Bridget Everett Twitteren emlékezett meg Hagerty-ről.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)