Hirdetés

Elhunyt Adam West, akit mindenki Batmanként ismert

|

88 éves korában távozott közülünk a legendás Batman tévésorozat főszereplője.

Hirdetés

Sajnos az idei év sem kegyesebb hozzánk gyászhírek tekintetében, mint a 2016-os esztendő. A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy péntek éjszaka, a leukémiával folytatott rövid harca után elhunyt Adam West.

Bár az évtizedek során West számos szerepben alakított emlékezeteset, kétségtelen, hogy mindannyian Batmanként fogunk emlékezni rá az 1966 és 1968 között futó tévésorozat miatt, ahol olyan színészlegendákkal játszott együtt, mint Julie Newmar (aki Macskanő szerepében tűnt fel) vagy Burt Ward (vagyis Robin). Érdekesség, hogy miután a Fox elkaszálta volna a sorozatot, az NBC szívesen átvette volna a szériát, de valaki elpusztította azt a díszletet, ahol a felvételek folytak, így végül nem lett a tervből semmi sem. 

A fiatalabbak a Family Guy sorozatból ismerhetik Westet, itt saját különc alteregójának kölcsönözte hangját, aki Quahog város polgármestere volt. 

Adam West 88 éves volt. Nyugodjék békében! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)