Hirdetés

Elhunyt az autóbalesetben súlyosan megsérült Anne Heche

|

A Hat nap, hét éjszaka és más filmek 53 éves sztárja egy hete került kórházba.

Hirdetés

Augusztus 5-én rövid idén belül kétszer is karambolozott Mini Cooperével Los Angeles Mar Vista negyedében Anne Heche. Járgánya először egy garázsba csapódott, ahonnan továbbhajtva egy lakóháznak ütközött. Az ennek következtében keletkezett tűzben a teste felületének nagy része megégett, mielőtt még kiszabadíthatták volna a helyszínre kiérkező tűzoltók.

A színésznőt válságos állapotban szállították kórházba, de néhány nappal később arról adott hírt egy ismerőse, hogy sikerült stabilizálni, mi több van esély arra, hogy felépüljön. Ennek némileg ellentmondott a rendőrség közleménye, mely szerint a szervezetében tudatmódosító szereket mutattak ki, és egyelőre nincs mód a kikérdezésére.

Hirdetés

Anne Heche sajtósa azonban augusztus 8-án már arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a lélegeztető gépre került színésznő kómában fekszik, rá három napra pedig még rosszabbra fordult a helyzet, az orvosok már nem számítottak arra, hogy túlélheti az anoxiás agyi károsodást. Lényegében agyhalottnak nyilvánították, és csupán azért nem vették le egyből az őt életben tartó gépekről, mert ki akarták deríteni, hogy a szerveit fel tudják-e használni transzplantációhoz, mivel Heche szervdonor volt.

Végül a mai napon lekapcsolták a gépeket, a színésznő halálát a családja is megerősítette. Anne Heche mindössze 53 éves volt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)