Hirdetés

Elhunyt az eredeti Wednesday Addams

|

Lisa Loring 64 éves volt. Halálhírét lánya jelentette be.

Hirdetés

Sokan gondolják, hogy Christina Ricci volt az első Wednesday Addams, de a valóság az, hogy Barry Sonnenfeld két Addams Family mozifilmje előtt már készült egy sikeres tévésorozat. Az 1964 és '66 között futott, fekete-fehér Addams Family szériában pedig Lisa Loring alakította a kis Wednesdayt. Most ő hagyott itt bennünket.

Loring halálhírét lánya, Vanessa Foumberg erősítette meg.

Hirdetés

Lisa Loring döbbenetesen fiatalon került a szakmába, már hároméves korában modellkedni kezdett, hatévesen pedig berobban színészként is, ekkor bukkant fel az Addams Family sorozatban. Igazán nagy szerepek viszont nem találták meg őt az elkövetkező években. Utoljára 2015-ben láthattuk egy Doctor Spine című kisköltségvetésű horroran láthattuk. 

A Netflix-féle Wednesday sorozatban látott, és elképesztő népszerűségre szert tett tánc kapcsán mostanában újra egyre többször kerül elő Loring "eredeti" Wednesday-tánca, mivel anno a klasszikus tévésorozat egyik részében ő is ropni kezdte:

Loring halálát szélütés okozta. Nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)