Hirdetés

Elhunyt az Így jártam anyátokkal narrátora, Bob Saget

|

Egyelőre nem tudni, pontosan mi történhetett Bob Sagettel.

Hirdetés

Elhunyt Bob Saget, kinek neve a legtöbbeknek talán a  Bír-lak (Full House) című, nyolc évadot megélt tévésorozatból lehet ismerős, de az HBO-n szerepelt a Törtetők című sorozatban, és ő volt az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) sorozat narrátora is, gyakorlatilag az ő hangján szólalt meg az idős Ted Mosby, aki azt mesélte el gyermekeinek kilenc évadon át, hogyan találkozott az édesanyjukkal.

Mindezeken felül Saget nem csak sitcomokban játszott, hanem aktívan dolgozott standuposként, szombaton még új turnéjának egyik előadásán lépett fel.

Hirdetés

Vasárnap, azaz 2022. január 9-én azonban holtan találták rá orlandói szállodai szobájában. Halálának pontos oka egyelőre ismeretlen, nem hozták nyilvánosságra a részleteket. Azt mindenesetre már tudjuk, hogy valószínűleg természetesen úton távozott közülünk a színész, mivel az illetékes hatóságok semmiféle külsérelmi nyomot, vagy más gyanús körülményre utaló jelet sem találtak a helyszínen.

Bob Saget 65 éves volt. Nyugodjék békében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)