Hirdetés

Elhunyt Christine McVie, a Fleetwood Mac énekesnője

|

A Don't Stop és Little Lies dalszerzője és énekesnője 79 éves korában halt meg.

Hirdetés

A Fleetwood Mac együttes énekesnője, dalszerzője és billentyűse, Christine McVie 79 éves korában, egy kórházban, családja körében hunyt el. A halál okát nem közölték, csak annyit tudni, hogy rövid lefolyású betegséget követően távozott.

A Christine Perfect néven született művész apja és nagyapja is zenész volt, Christine maga pedig már négyévesen bűvölte a zongorát. A szíve mindig is a rock and roll felé húzta, köszönhetően a Fats Domino és az Everly Brothers munkásságának.

Hirdetés

A Fleetwood Mac bandájához 1971-ben csatlakozott, három évvel azután, hogy feleségül ment John McVie-hoz, a banda basszusgitárosához. Christine 1998-ban maga mögött hagyta a zenekart, de később, 2014-ben visszatért.

A csapat tagjai a következő közleményt fűzték Christine halálhíréhez:

"Nincsenek szavak, melyek leírhatnák a szomorúságot, amit Christine McVie távozása miatt érzünk. Ő tényleg különleges ember volt, és mérhetetlenül tehetség művész. Nincs zenész, aki jobban szerepelhetne egy bandában, és nincs barát, aki megbízhatóbb lehetne az életben. Szerencsések voltunk, hogy az életünk része volt."

Nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)