Hirdetés

Elhunyt Debbie Reynolds, Carrie Fisher édesanyja, az Ének az esőben sztárja

|

Alig egy nappal lánya, Carrie Fisher halála után Debbie Fisher is meghalt. A klasszikusokkal híressé vált színésznő 84 éves volt.

Hirdetés

Los Angeles Times híradása szerint mindössze egy nappal lánya, Carrie Fisher halála után elhunyt Debbie Reynolds. Beszámolók szerint éppen lánya temetését szervezték, mikor Los Angeles-i otthonában rosszul lett, életét nem sikerült megmenteni.

Reynolds különböző táncos produkciókkal indította el karrierjét, amik közül 18 évesen az Ének az esőben hozott neki igazi ismertséget, ahogy 1964-ben is egy zenés film, Az elsüllyeszthetetlen Molly Brown címszerepéért jelölték Oscar-díjra. Később rengeteg filmes, színpadi és sorozatszerepe mellett saját TV-műsora is volt, illetve több szinkronszerepet is vállalt: a Kiki - A boszorkányfutár mellett például lánya mellett ő is feltűnt a Family Guy szinkronhangjai között. Carrie Fisherhez hasonlóan Reynolds is igyekezett ismertségét jóra használni és felhívni a figyelmet különböző pszichológiai és mentális egészségügyi problémákra.

84 éves volt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)