Hirdetés

Elhunyt DMX

|

A világhírű rapper mindössze 50 éves volt.

Hirdetés

Pénteken, 50 éves korában meghalt Earl Simmons, ismertebb nevén DMX, aki pályafutása során számos ismert dallal örvendeztette meg a nagyérdeműt. A szomorú hírt a rapper családja közölte a nyilvánossággal, a közleményből pedig az is kiderült, hogy DMX-et már géppel tartották életben, miután egy "katasztrofális szívrohamot" követően kórházba került, de egy harcos volt, aki egészen a végéig küzdött.

Hirdetés

Earl Simmons 1970-ben született, és már a '90-es években komoly hírnevet szerzett magának rapperként. Első saját albuma 1998-ban jelent meg, és mind kritikailag, mind pedig pénzügyileg komoly sikert aratott vele. Karrierje során DMX nemcsak a zeneiparban tevékenykedett, hanem szerepelt például filmekben, sorozatokban, és még a 2003-as Def Jam Vendetta című videojátékban is találkozhatunk vele. Zeneszámai pedig a már említetten kívül még olyan játékokban csendültek fel, mint a Street Hoops, a Test Drive: Overdrive, a Tiger Woods PGA Tour 04, a Get On Da Mic, a Madden NFL 2005, az NFL Street 2, a Grand Theft Auto: Liberty City Stories, a NARC, a True Crime: New York City, a 25 to Life, a Def Jam Rapstar, az EA Sports UFC, az EA Sports UFC 2, a Forza Horizon 3 és a tavaly megjelent Fuser.

DMX a 2000-es években még több albummal lepte meg a rajongókat, és olyan jól ismert számokat köszönhetünk neki, mint például az "X Gon' Give It To Ya" vagy a "Where the Hood At?".

Nyugodjék békében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)