Hirdetés

Elhunyt Gilbert Gottfried, temérdek kultikus vígjáték közönségkedvenc nevettetője

|

Gilbert Gottfried több mint negyven éve derítette jókedvre a nézőket filmekben, sorozatokban és mesékben is.

Hirdetés

Gilbert Gottfried neve talán elsőre nem cseng mindenkinek ismerősnek, de legalább arcról azért biztosan be fog ugrani nektek a kiváló komikus, aki 1980 és 1998 között volt a Saturday Night Live, és olyan legendás filmekben szerepelt, mint a Talpig zűrben, a Ford Fairlane kalandjai, vagy a Beverly Hills-i zsaru 2, illetve ő volt Jago, a papagáj eredeti szinkronhangja a Disney-féle klasszikus Aladdin rajzfilmben.

Gottfried a tegnapi nap folyamán, vagyis 2022. április 12-én, életének 67. évében elhunyt. Erről a Reuters számolt be családjának közleménye alapján. 

Hirdetés

Barátja és publicistája, Glenn Schwartz árult el azt, hogy Gottfried halálát szívbetegség okozta, mellyel már régóta küzdött a színész. Gottfried 1980 óta volt a pályán, temérdek filmben, sorozatban és animációs produkcióban szerepelt. Utolsó munkája a Cyberchase, avagy kalandozások a cyber világban című rajzfilmsorozat volt, melyben a Digit nevű madarat szinkronizálta. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)