Hirdetés

Elhunyt Hugh Jackman apja, a színész érzelmes poszttal búcsúztatta

|

Christopher John Jackman 84 éves korában hunyt el.

Hirdetés

Hugh Jackman, akit legtöbben a talán Wolverine-ként ismernek az X-men-filmekből, szomorú híreket osztott meg a közösségi oldalán.

Az 52 éves színész a Twitteren tudatta a nyilvánossággal, hogy édesapja elhunyt. Jackman azonban nem csak a halálhírt közölte, elmondta mellette, hogy a szíve tele van hálával és szeretettel, hiszen a 84 éves korában elhunyt apja egy rendkívüli ember volt.

Hirdetés

A TMZ beszámolója szerint Jackman szülei elváltak, mikor a színész 8 éves volt. Két lánytestvére az anyjukkal Angliába költözött, míg ő és másik két fiú testvére az apjukkal Ausztráliában maradt. Ennek fényében érthető, hogy mitől volt köztük ilyen szoros a kapcsolat, ami az utolsó pillanatig kitartott.

A színész a posztjában azt írja, az apja az egész életét a családjának, a munkájának és a hitének áldozta. Christopher John Jackman 84 évesen, az ausztrál apák napján hunyt el.

Nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)