Hirdetés

Elhunyt Jeremy Bulloch, az eredeti Boba Fett

|

Bár maszkját sosem vette le, Jeremy Bulloch alakította a karaktert A Birodalom visszavágban és A Jedi visszatérben is.

Hirdetés

Egy hónap sem telt azóta, hogy az eredeti Star Wars trilógia egyik fontos színésze, a Darth Vadert alakító David Prowse távozott közülünk, máris egy újabb szomorú hírt kaptunk. Jeremy Bulloch 75 éves korában halt meg, amit egy másik Boba Fett, Daniel Logan osztott meg, aki a Klónok támadásában öltötte magára a páncélt.

A színész karrierje 1958-ban indult, azóta számos különböző filmben és sorozatban játszott kisebb-nagyobb szerepeket. Feltűnt például James Bond filmekben és a Doctor Who-ban.

Hirdetés

Érdekesség, hogy a Star Wars filmekben egyébként egyéb szerepekben is látható volt, ami senkinek nem tűnhetett fel, mivel Boba Fett sosem mutatta meg az arcát. A Sith-ek bosszújában Jeremoch Colton kapitányként cameózott. 2018-ban vonult vissza.

Halála oka nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)