Hirdetés

Elhunyt Lang Györgyi, a Pa-Dö-Dő zenekar énekesnője

|

66 éves korában meghalt Lang Györgyi énekesnő, műsorvezető, színésznő.

Hirdetés

Talán a legtöbben a Pa-dö-dő duett énekesnőjeként emlékeztek rá még a kilencvenes évekből, amelynek aktív tagja volt még betegsége ellenére is. Lang Györgyinél 28 éves korában diagnosztizáltak sclerosis multiplexet, ami az elmúlt években tolószékbe kényszerítette, de a népszerű énekes és műsorvezető akkor sem adta fel, még 2021-ben is színpadra lépett társával, Falusi Mariannal. Ugyanebben az évben egy sztrókot is kapott, melynek során a beszédközpontja sérült, a jobb karja pedig lebénult.

Hirdetés

A Pa-dö-dő az Interpop fesztiválon lépett fel először 1988-ban, a 90-es évek során számtalan sláger fűződik a nevükhöz, főleg a rendszerváltás környékén megjelent Bye-Bye Szása, ami a szovjet katonák kivonulásáról szólt, de még Ganxsta Zolee is először az ő klipjükben tűnt fel annak idején. Lang Györgyi 66 éves volt, a Bors szerint otthonában, álmában hunyt el.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)