Hirdetés

Elhunyt Lisa Marie Presley énekesnő, Elvis egyetlen lánya

|

54 évesen, váratlanul érte a halál az énekesnőt. Baz Luhrmann filmjét még látta és imádta.

Hirdetés

54 évesen meghalt Lisa Marie Presley, Elvis egyetlen gyermeke. Az énekest csütörtökön szállították kórházba, miután szívrohamot kapott kaliforniai otthonában. A mentősök újraélesztették, ám nem sokkal ezután elhunyt. Családja közleményben köszönte meg a támogatást és a szeretetet, amit a rajongóktól kapnak.

Lisa Marie édesanyjával, a Csupasz Pisztoly-filmekből is ismert Priscilla Presleyvel még közösen ment el a Gloden Globe gálára, ahol megnézték az Elvis című filmet Austin Butlerral a főszerepben. Egy a gála előtti bulin is részt vettek, ahol megünnepelték, hogy az énekes most lenne 88 éves. Lisa Marie-nak nagyon tetszett a film, mint mondta, büszke, és tudja, hogy az apja is az lenne.

Hirdetés

Lisa Marie Presley 1968-ban született Memphisben. Öt éves volt, amikor a szülei elváltak, és kilenc, amikor meghalt az apja. 25 évesen az övé lett Elvis teljes vagyona, benne Gracelanddel és a birtokokkal. Az utóbbiak nagy részét eladta, de a híres házat megtartotta. 2003-ban jelent meg az első albuma, amelyet két másik stúdiólemez követett.

Négyszer házasodott, második férje Michael Jackson volt, a harmadik pedig Nicolas Cage. Négy gyermeke született, a legismertebb Riley Keough színésznő, a Mad Max: A harag útja sztárja. 2020-ban elhunyt a fia, Benjamin Keough. Egész életében rengeteget adakozott a rászorulóknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)