Hirdetés

Elhunyt Póka Egon, a Hobo Blues Band és a P. Mobil volt tagja

|

A hírt több zenésztársa is megosztotta a közösségi oldalán.

Hirdetés

1953-ban született Budapesten Póka Egon, a Máté Péter-díjas basszusgitáros és zeneszerző, aki 15 éven keresztül volt tagja a Hobo Blues Bandnek, később pedig a P. Mobil formációját is erősítette.

A zenész az új generáció kinevelésében is nagy feladatot vállalt, a Kőbányai Zenei Stúdió művészeti szakképző iskola alapítója és igazgatója volt.

Hirdetés

Póka Egon közösen jegyezte a Hobo Blues Band Vadászat című albumát Tátrai Tiborral, ami a hazai rocktörténet egyik legjelentősebb albuma. - írja a HVG.

A zenész haláláról több magyar zenész is posztban emlékezett meg.

Lánya a következő sorokkal búcsúzott édesapjától:

"Tegnap éjjel alapjaiban változott meg a világ. Elment egy csodás ember, valakinek egy rock legenda, egy hűséges barát, egy szívvel-lélekkel vezető, egy társ, egy példakép."

A zenész 68 éves volt, nyugodjék békében.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)