Hirdetés

Elhunyt Ray Liotta, Tommy Vercetti szinkronhangja

|

Amellett, hogy a Grand Theft Auto: Vice City főszereplőjét szólaltatta meg, játszott a Nagymenőkben és a Baseball álmokban is.

Hirdetés

Míg a Grand Theft Auto III-ban a főszereplő egy szót sem szólt, a Grand Theft Auto: Vice Cityben és a sorozat későbbi részeiben legendás színészek szólaltatták meg a karaktereket. Sonny-t Tom Sizemore, Avery Carringtont Burt Reynolds, a főszereplőt, Tommy Vercettit pedig nem más, mint Ray Liotta.

A színészt az 1989-es Baseball álmok és az 1990-es Nagymenők tette igazán ismertté, de már 16 1986-os Valami vadságban játszott szerepe miatt Golden Globe-ra jelölték.

Hirdetés

Az utóbbi években láthattuk őt A házassági történetben és a Shades of Blue sorozatban, de szerepelt a Maffiózók előzményeként szolgáló The Many Saints of Newarkban, az Apple TV+-os Black Birdben és fel fog tűnni a Cocaine Bearben is. A napokban a Dangerous Waters forgatásán dolgozott a Dominikai Köztársaságban, azonban a Deadline  beszámolója alapján ma reggelre, álmában elhunyt. 67 éves volt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)