Hirdetés

Elhunyt Robin Williams - lehet, hogy öngyilkos lett?

|

Elég tragikus hírrel kell indítanunk a reggelt, a 63 éves Robin Williamst holtan találták otthonában. A halottkém jelentése szerint fulladás okozta halálát, feltehetően öngyilkosság történt.

Hirdetés

Azt a színész szóvivője is elismerte, hogy a színész komoly alkoholproblémákkal és depresszióval küzdött, gyakorlatilag 2006 óta folyamatosan gondjai vannak az itallal, amikor is 20 év szünet után esett vissza. Bár eddig úgy tűnt, hogy a legutóbbi elvonó csak egy kisebb akadály, a depresszióban szenvedő színész nem tudott taplra állni. Bár még nincs hivatalos bejelentés, több forrás szerint is öngyilkos lett.

Susan Schneider, Williams felesége a New York Timesnak leadott rövid nyilatkozatában csak annyit mondott, hogy férjét és legjobb barátját vesztette el, az egyik legkedveltebb színészt, és az egyik legkedvesebb emberi lényt. A család arra kéri a sajtót és az embereket, hogy most hagyják őket egy darabig békében, és abban reménykednek, hogy a tragédia helyett arra az örömre és nevetésre emlékszünk majd, amit Robin adott sok millió embernek.

Amikor 2006-ban Robin Williams először beszélt az alkoholproblémáiról, akkor így magyarázta függőségét: "Ezt nem okozta semmi, ez egyszerűen csak ott volt. Várt. Arra a pillanatra várt, amikor azt gondolod, hogy most már oké minden. És a következő pillanatban már tudod, hogy mégsem. Csak arra eszmélsz, hogy nem tudod hol vagy."

És tényleg, mi sem erre akarunk emlékezni. Az egy Oscar- és hat Golden Globe-díjjal jutalmazott Robin Williams olyan filmeket hagyott nekünk, amelyek legendásak: a Garp szerint a világ, az Ébredések, a Jó reggelt, Vietnam!, a Holt költők társasága, A halászkirály legendája, a Good Will Hunting, az Agyament Harry, a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van, vagy éppen a Csodás álmok jönnek.

Robin Willams legutolsó filmje A legdühösebb ember Brooklynban volt, szomorú véletlen, hogy éppen arról szólt, hogy egy kibírhatatlan emberrel azt a hírt közli orvosa, hogy csak másfél óra van hátra az életéből.

Nyugodjon békében.

(Érdemes Stöki írását is elolvasni a témában, aki Robin Williams gamer oldaláról is megemlékezik)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)