Hirdetés

Elhunyt Roger E. Mosley, a Magnum TC-je

|

Az autóbalesetet szenvedett 83 éves színészt kórházba szállították, de később belehalt sérüléseibe.

Hirdetés

Napokkal autóbalesete után elhunyt a Magnum (Magnum, P.I.) sorozat egyik közönségkedvenc karakterét, a helikopterpilóta Theodore "TC" Calvint megformáló Roger E. Mosley - erről Ch-a Mosley, a színész lánya tájékoztatta a nyilvánosságot a Facebookon. Posztja szerint a baleset következtében válltól lefelé teljesen lebénult Mosley-val volt a családja egészen az utolsó pillanatig.

"Sosem tudnánk gyászolni egy ilyen csodálatos embert. Gyűlölné, ha bárki az egereket itatná miatta. Itt az ideje, hogy az örökségét ünnepeljük, amit mindannyiunknak hátra hagyott. Szeretlek, apu. Te is szerettél engem. A szíven nehéz, de erős vagyok. Gondoskodni fogok anyuról, aki majdnem 60 éven át volt a szerelmed. Jól neveltél engem, és jó kezekben hagyod őt. Efelől nyugodt lehetsz."

Hirdetés

Az 1938-ban született Roger Earl Mosley több mint 150 epizódban szerepelt a CBS 1980 és 1988 között futott Magnum sorozatában Tom Selleck (Thomas Magnum), Larry Manetti (Orville "Rick" Wright) és a 2017-ben elhunyt John Hillerman (Jonathan Higgins) oldalán. Noha más népszerű tévésorozatokban, köztük a Kojakben és a Starsky és Hutchban, valamint mozifilmekben is láthatták a nézők, TC szerepe volt karrierje meghatározó állomása. Talán nem meglepő, hogy utoljára a Magnum remake-jében bukkant fel a képernyőn egy rövid cameo erejéig, mint az új TC (Stephen Hill) fodrásza.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)