Hirdetés

Elhunyt Tony Sirico, a Maffiózók Paulie Walnutsa

|

A veterán karakterszínészt Tony Soprano jobbkezeként zárták szívükbe rajongók milliói.

Hirdetés

Július 8-án, 79 éves korában meghalt Tony Sirico, aki főként az HBO sikersorozatában, a nálunk Maffiózók címmel futott The Sopranosban nyújtott alakítása miatt maradhatott meg sokak emlékezetében. Ő volt a főszereplő Tony Soprano (James Gandolfini) végsőkig hű jobbkeze.

Testvére, Robert a Facebookon tudatta a szomorú hírt a színész rajongóival, megköszönve támogatásukat. Nemcsak a gyászszertartás időpontját osztotta meg velük, hanem arról is tájékoztatott mindenkit, hogy az esetleges adományokat melyik kórháznak, illetve jótékonysági szervezetnek kívánja eljuttatni a család.

Hirdetés

Tony Sirico egyébként már a hatodik a Maffiózók főbb szereplői közül, akitől végső búcsút vettek a rajongók: Nancy Marchand 2000-ben, James Gandolfini 2013-ban, Frank Vincent 2017-ben, Greg Antonacci szintén 2017-ben, Joseph Sivaro pedig tavaly hunyt el.

Az 1942-ben született Sirico fiatalon többször is összetűzésbe került a törvénnyel, emiatt igazán testhezálló volt, hogy 32 évvel később kezdődött színészi pályafutása során rendre maffiózót alakítson. Legemlékezetesebb szerepe a Maffiózók Pauli Walnutsa volt, de láthattuk többek között a Martin Scorsese rendezte Nagymenőkben és a James Mangold-féle Coplandben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)