Hirdetés

Elijah Wood horrorfilmekről fantáziál

|

A Gyűrűk Ura Zsákos Frodója egy egész más stílusba is belekóstolna.

Hirdetés

Elijah Wood neve sokunk fejében összefonódott Zsákos Frodóval, de a színész már többször jelezte és bizonyította, hogy egészen más stílusok is mozgatják a fantáziáját.

Miközben a hamarosan megjelenő No Man of God filmjét népszerűsítette, megint jutott ideje arra, hogy felhívja a figyelmet a horrorfilmekkel való kapcsolatára. Wood egy interjúban mesélt arról, hogy milyen projektekkel foglalkozna szívesen a jövőben.

Hirdetés

Elmondta, két olyan film is van, amit nagyon szívesen felfrissítene, hogy azok modern köntösben is ragyoghassanak. Az első a Rémálom Az Elm Utcában, mely 1984-es debütálása óta több folytatást mellett apróbb, rajongói filmeket is megélt, utoljára azonban több mint 10 éve dolgozták fel, akkor pedig nem is lett túl sikeres. A másik jelölt A kukorica gyermekei, egy Stephen King mű, ami eredetileg a Night Shift kollekció részeként jelent meg és legalább 11 film alapjaként szolgált.

Ti örülnétek, ha a két említett cím kapna egy sokadik esélyt a sikerre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)