Hirdetés

Elindult a Budapest Comic Con jegyek értékesítése

|

De nem árt sietni, ha közös képpel és a Budapest Comic Conra érkező hírességek autogramjával távoznátok.

Hirdetés

Több alkalommal is keresztülhúzta a koronavírus-járvány a szervezők terveit, ám ők nem adták fel, ehelyett új időpontot választottak az első Budapest Comic Con számára. A rendezvényt június 11-én és június 12-én tartják meg a Hungexpón a PlayIT-tel egyidőben.

A látogatókat egyebek mellett Star Wars kiállítással is váró Budapest Comic Con kapui tehát tényleges valójukban két hónap múlva nyílnak meg, képletesen szólva pedig már most is, hiszen el-, pontosabban újraindult a jegyvásárlás.

Hirdetés

Hétvégi bérlet, valamint szombati és vasárnapi normál belépőjegy közül választhatnak az érdeklődők. Az előbbi mindkét napra érvényes, elővételben 11 900 Ft, a helyszínen viszont 19 000 Ft-ba kerül. A napi belépőjegyek ára egységesen 6500 Ft elővételben, míg a helyszínen 10 500 Ft. A bérlet és a jegy mellé is posztert, valamint kitűzőt kapnak ajándékba a vásárlók, akik egyúttal a PlayIT Show-ra is bemehetnek, ugyanakkor a hírességekkel fotózkodni, vagy tőlük autogramot kérni csak a megfelelő, limitált számban elérhető upgrade jegyek birtokában tudnak.

Ez utóbbiak személyre szabottak, a Budapest Comic Con egy-egy sztárvendégére vonatkoznak. Egy közös fotó Christopher Lamberttel 14 990 Ft, míg egy dedikálás 9990 Ft. Jack Gleason vonatkozásában az árfekvés 9990 Ft és 7990 Ft. Ha pedig Georgia Hirst, Georgina Leonidas, Spencer Lee Wilding vagy Sean Biggerstaff a kedvenced, akkor a fényképes emlékre 5990 Ft-ot, az autogramra 4990 Ft-ot érdemes félretenned.

További információkat a programokról és minden másról a Budapest Comic Con weboldalán találsz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)