Hirdetés

Elindult a Marvel's Echo forgatása, képet is kaptunk a főszereplőről

|

A Marvel filmes univerzumának terjeszkedése aktívan folytatódik, további, kevésbé ismert karakterek kerülnek majd középpontba - úgy mint Echo.

Hirdetés

A Disney mostanra kitermelt magából kiváló és kevésbé erős, de még mindig szórakoztató Marvel sorozatokat a Disney+-ra. A Hawkeye valahol a kettő között volt, és ugyan nem tettük le a hajunkat tőle, de egy kellemes karácsonyi kalandot adott, néhány izgalmas szereplő bemutatásával együtt.

Az új karakterek egyike Maya Lopez volt, akit a képregényekből ismerős Echo alapján építettek fel. Alaqua Cox alakítása, és a karakter drámája sokakat megnyert magának, Feige és csapata pedig ki is használja a helyzetet.

Hirdetés

A Marvel hivatalosan is bejelentette, hogy már forognak a kamerák az Echo széria forgatási helyszínén, Atlantában. A bejelentést egy új fotóval tolták meg, amin Alaqua Coxot láthatjuk új szerelésében:

Cox mellett felbukkan majd Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning, Graham Greene és Zahn McClarnon. A Hawkeye-ban Wilson Fisket alakító Vincent D'Onofrio neve sajnos (még) sehol nem szerepel a stáblistában, de reméljük, hogy csak a spoilerek elkerülésének kedvéért rejtegetik a maffiavezért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)