Hirdetés

Elindult Seth Rogen kannabiszos cége, azonnal lerohanták a weboldalát

|

A színész új vállalkozása iránt akkora az érdeklődés, hogy a hivatalos weboldal rögtön össze is omlott a terhelés alatt.

Hirdetés

Seth Rogent a legtöbben színészként vagy rendezőként ismerik, viszont a hollywoodi sztár most teljesen új pályán igyekszik helytállni, ugyanis régi partnerével, Evan Goldberggel egy vállalkozásba kezdtek, amelynek keretében kannabiszt, illetve különféle kiegészítőket és dekorációkat árulnak. A cég indulását nagy érdeklődés övezte, ugyanis ahogy elindult a hivatalos weboldal, rögtön le is kellett kapcsolni a hatalmas forgalom miatt.

Hirdetés

A színész a Twitter-oldalán osztotta meg, hogy teljesen alábecsülte a várható forgalmat és azért kellett lekapcsolni, hogy be tudjanak állítani egy várólistát, ami segít egy kicsit kiegyenlíteni a terhelést:

Rogen egyébként korábban elmondta, hogy nem csak a kannabisz iránti rajongás miatt alapította meg a Houseplantet, hanem azért is, mert ezen a márkán keresztül szeretné megváltoztatni annak a megítélését:

"A Houseplant a kannabisz, a dizájn és a művészet iránti szenvedélyünkből született. Evan és én azt is felismertük, hogy egy, a kannabisz köré épített lifestyle brand létrehozása azzal a felelősségel is együtt jár, hogy megváltoztassuk az igazságtalan és rasszista, kannabisszal kapcsolatos törvényeket, amelyek jelenleg léteznek. Úgy gondoljuk, a mi feladatunk segíteni abban, hogy ezeket a problémákat helyrehozzuk és eltökéltek vagyunk amellett, hogy a kannabisz-ipar változatosabb és igazságosabb legyen."

A Houseplant a különféle kannabisz törzsek mellett egyébként kiegészítőket is árul, mint pl. hamutartók vagy öngyújtók, bár érthető módon a jelenlegi törvények miatt a termékeiket csak bizonyos régiókban lehet egyelőre megvenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)