Hirdetés

Elizabeth Olsen a kertjéből árulta el a Bosszúállók nagy titkát

|

A gondterhes időkben a színésznő húzza egy kicsit a rajongókat.

Hirdetés

Mindannyiunk Skarlát Boszorkánya, Elizabeth Olsen az Instagramon űzött egy ártatlan játékot a Bosszúállók rajongóival: a színésznő beharangozta, hogy egy különleges, exkluzív titkot árul el a Marvel hőseivel és az ő filmjükkel kapcsolatban, ám aztán valami nagyon mást kaptunk.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben több hírességtől is látjuk, hogy mindenféle kreatív vagy egyszerűen csak humoros kis gaggel igyekeznek szórakoztatni a rajongókat, Olsen pedig a hangzatos beharangozó után a saját kertjébe viszi el őket. Egy rögtönzött kis dalt is kapunk, arról, hogy nő a kertjében az eper, ami mostantól fogva, természetesen már a Marvel-kánon része.

Az MCU elkötelezett rajongói értelemszerűen azonnal elkezdték kielemezni a pár másodperces videó minden pillanatát, hátha valóban valamiféle kódolt üzenetet rejt a színésznő kis poénja. Valószínűleg nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)