Hirdetés

Elkaszálták a Krypton sorozatot

|

Spin-offok még továbbvihetik a történetet, de a héten lezárult évaddal véget ért a sorozat is.

Hirdetés

Az SYFY tévécsatorna sorozata Superman nagyapjának történetére fókuszált és nagyjából Kal-El földre érkezése előtt 200 évvel játszódott, jóval Krypton pusztulása előtt. A DC univerzum sok ismert karaktere feltűnt benne, azonban a nézettség nem alakult a csatorna elvárásainak megfelelően.

Hirdetés

A képregényvilág legismertebb hősének szülőbolygóján játszódó sorozat azért is volt érdekes, mert a képregényektől eltérő idősíkot kapott. A későbbi Clark Kent nagyapjának története és az időutazó Adam Strange párharca Zod tábornokkal egészen váratlan fordulatot is vehetett volna a harmadik évadban, azonban erre valószínűleg soha nem derül fény. 

Az SYFY közleménye szerint a hét elején érkezett finálé nem csak az évad, de az egész történet végére pontot tesz. A kezdetekben nagy népszerűségnek örvendő sorozat nézettsége a második évad végére drasztikusan megcsappant, így a pénzügyi gondokkal küzdő csatorna nem tudja tovább finanszírozni a magas gyártási költségeket. 

Régebben fölrebbent a pletyka, hogy a második évadban debütált halhatatlan fejvadász, Lobo kap egy spin-off sorozatot, de a történtek fényében erre egyre kevesebb az esély. A csalódott rajongók már petícióval tiltakoznak a csatorna döntése ellen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)