Hirdetés

Elkaszálta az HBO a Westworldöt, lezáratlan marad a történet

|

Az alkotók már csak egy utolsó évadot szerettek volna, hogy megadják a nézőknek a befejezést, amit kitaláltak, de nem kaptak rá esélyt.

Hirdetés

Amikor 2016-ban elrajtolt Jonathan Nolan és Lisa Joy felügyelete mellett a Westworld, szinte egy emberként áradozott a szakma arról, hogy mennyire okos sci-fi született Michael Crichton 1973-as filmje alapján. S bár az első évad nézettségére még kifejezetten büszke volt az HBO (a 2014-es True Detective óta a legerősebb nyitást produkálta) ahogy teltek-múltak az évek, úgy morzsolódott le a rajongótábor kevésbé lelkes is kitartó része. Egyre kevesebben voltak kíváncsiak arra, hogy hova fut ki az emberek ellen fellázadó androidok története.

Mindennek következtében cseppet sem volt meglepő, hogy az alkotópáros már nagyon óvatosan fogalmazott a tervezett ötödik, egyben utolsó évaddal kapcsolatban, mert valószínűleg egy olyan időszakban is kétszer meggondolnák a döntéshozók, hogy zöld utat adjanak egy hanyatló sorozat folytatásának, amikor épp nem kényszerülnek fájdalmas megszorításokra.

Hirdetés

Így aztán aligha érhette a stábot teljesen készületlenül (a rajongókat persze sokkolta a hír), hogy az HBO elkaszálta a sorozatot. Az Evan Rachel Woodot, Jeffrey Wrightot, Ed Harrist, Thandiwe Newtont, Tessa Thompsont, James Marsdent, Anthony Hopkinst, Aaron Pault és még számos további sztárt felvonultató Westworldöt 54 alkalommal jelölték Emmy-re, amiből 9-et tudott díjra váltani.

Nektek hiányozni fog? Szerettétek volna megismerni a befejezést?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)