Hirdetés

Elképesztő az orlandói Harry Potter park (képek és videók)

|

Július nyolcadikán megnyílik a Universal Orlando Resortban a Wizarding World of Harry Potter park, ahova egyszer az életben minden Harry Potter rajongónak el kell látogatnia.

Hirdetés

A Harry Potter láz nem akar alábbhagyni. Már három éve, hogy az utolsó, nyolcadik film a mozikba került, de tudjuk, hogy készül a Legendás állatok és megfigyelésük ihlette új trilógia is.

A Universal hamarosan elkészül a Wizarding World of Harry Potter parkkal, ahol bejárható lesz az Abszol út, a Gringotts Bank és felszállhatunk a Roxfort Expressre is. Az alábbi fotókon és videókon ezeket láthatjátok, szerintünk érdemes emiatt Orlandóba utazni, vagy ha már ott jártok, beugrani a parkba.

Abszol út (Diagon Alley)
 

 

Gringotts Bank
 

Roxfort Express és a King's Cross
 

 

Knight Bus
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)