Hirdetés

Elképesztő cameót sejtet a Doctor Strange az őrület multiverzumában új előzetese

|

Ha tényleg annak a hangját hallottuk a Doctor Strange az őrület multiverzumában friss előzetesében, akire gondolunk, akkor az az egész Marvel-univerzumot átírhatja.

Hirdetés

Ahogy azt sejteni lehetett, megérkezett ma hajnalban a Doctor Strange az őrület multiverzumában második kedvcsinálója, és nehéz szavakat találni a látottak és hallottak után. Természetesen mi sem tudjuk még, egészen pontosan mi is történt az alábbi előzetesben, de az egyik cameószereplő miatt alaposan megemelkedett a pulzusunk. 

Előre szólunk, hogy potenciális spoilerek következnek, csak ennek tudatában indítsátok el a friss trailert és olvassatok tovább!

Hirdetés

Az új előzetes elég gyorsan megerősíti, hogy nem csak több Doctor Strange, hanem több Wanda Maximoff, azaz Skarlát Boszorkány is szerepel majd Sam Raimi új filmjében, ami csukafejest ugrik a Marvel párhuzamos univerzumainak szövevényes katyvaszába. A Pókember: Nincs hazaút tényleg csak a felszínt kapargatta, a szó szerint őrületes multiverzum csak most tárja fel igazán a kapuit. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


És nagyon úgy fest, hogy ezek a kapuk a Fox birodalmába is elérnek. Az előzetesben nagyjából 1:18-nál ugyanis megszólal egy kopasz alak, a hangja pedig szerintünk összetéveszthetetlen: ez bizony Sir Patrick Stewart, aki annyi éven át játszotta anno az X-Men-filmekben Xavier professzort. Mi arra tippelünk, hogy most is ebben a szerepben tér majd vissza, immár egy MCU-s moziban.

Íme az előzetes:

Az új trailerhez új poszter is dukált:

Mit gondoltok, tényleg Xavier szólal meg az említett jelenetben? Ha így van, akkor kik bukkanhatnak fel még az MCU-n "kívüli" más Marvel-filmekből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)