Hirdetés

Elképesztő dislike hullám sodorja el A kis hableány első kedvcsinálóját

|

Az internet népe kommentekben sem kíméli a Disney készülő filmjét.

Hirdetés

A Disney néhány nappal ezelőtt mutatta be az élőszereplős A kis hableány mozifilm első trailerét, amelyben végre láthatjuk a címszereplőt. A film már több éve készül, már 2019-ben kiderült, hogy Arielt Halle Bailey fogja alakítani - ez a döntés azóta is megosztja a rajongókat.

Rengetegen panaszkodnak, hogy Bailey egyáltalán nem hasonlít a rajzfilmből megismert Arielre, így kommentekben és a dislike gomb nyomkodásával is igyekeznek hangot adni a véleményüknek kritizáló nézők. Az eredeti, a Walt Disney Studios csatornáján publikált trailer komoly nézettséget generált, közel 14 millióan tekintették meg, viszont a Disney kevésbé örülhet a like-dislike aránynak. Jelenleg nagyjából 600 ezren kedvelték a videót, a legfrissebb értesülések alapján pedig már több mint 1,7 millió dislike érkezett a kedvcsinálóra.

Hirdetés

A YouTube felületén alapesetben nem láthatók a lepontozások, de egy bővítmény által fel lehet fedni az adatot.

Az élőszereplős A kis hableány 2023. május 25-től lesz látható a mozikban. Nektek mi a véleményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)