Hirdetés

Elképesztő összeget kellett elkölteni a Jackass szereplők egészségügyi ellátására

|

Talán nem meglepő, hogy a legdrágább Johnny Knoxville kórházi számlája volt.

Hirdetés

Februárban esedékes a Jackass Forever, a világ talán legőrültebb bandájának újabb filmje. A premierre készülve egy amerikai egyesült államokbeli egészségügyi szervezet utánanézett, vajon mennyibe került a Jackass tagjainak az összes ellátása a karrierük során.

A listán összesen 79 sérülés sorakozik, köztük 28 törött csont, 36 fejsérülés és még egy aligátorharapás is.

Hirdetés

A legdrágább tag Knoxville, az ő ellátása egyedül 8,66 millió dollárba került. Utána Ehren McGhehey következik a maga 7,38 milliós költségével. Legolcsóbban Preston Lacy úszta meg, rá mindössze 75 ezer dollárt kellett elkölteni. Szerencsés alak.

A kutatás során azonban nem csak arra voltak kíváncsiak, hogy mennyibe kerültek a tagok, annak is utánajártak, hogy kivel mi történt az elmúlt években. Johnny Knoxville például egyszer agyvérzést kapott, aminek kezelése 2 és fél millió dollár volt, de Steve-O 900 ezer dolláros bőrátültetése sem hangzik rosszul, vagy McGhehey 2,7 milliós számlája, ami három nyaktörésből adódik össze.

Ti követitek a csapat őrült kihívásait? Tervezitek majd megnézni a Jackass Forevert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)