Hirdetés

Elképesztő összeget pumpál a streamingbe a Disney

|

Még a Netlflix is elbújhat a Disney+ 2022-es költségvetése mellett.

Hirdetés

Ahogy a klónok háborúját belökte a geonosisi ütközet, úgy kapcsolt magasabb fokozatba a streaming platformok közötti rivalizálás a Disney+ elindulásával. A szolgáltatás csak az idei évben olyan produkciókkal örvendeztette meg az előfizetőket, mint a WandaVízió, a Sólyom és a Tél Katonája, a Loki vagy a Sólyomszem, nem beszélve az olyan hibrid premierekről, mint a Fekete Özvegy, a Szörnyella  és a Dzsungeltúra.

A későbbiekben pedig tovább fokozza a tempót a nyomuló Disney+, a nemrég nyilvánosságra hozott 2022-es költségkeret ugyanis nagyüzemi bővítést ígér.

Hirdetés

A Disney az idei évben 21 milliárd dollárt költött a streamingre, jövőre viszont 8 milliárd dollárral fejeli meg az erre szánt alapot, így 33 milliárd dollárból gazdálkodhat a mindössze két éve elrajtolt platform. Összehasonlításként, a Netflix az idén "csak" 14 milliárd dollárt áldozott a piacvezető pozíciója megtartására.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az egeres cég ezenkívül azt is elárulta, hogy 2022-ben 50 filmet tervez ringbe küldeni (a mozit és a streaminget együtt számolva) a szárnyai alá tartozó Lucasfilm, Marvel Studios, Pixar, 20th Century Studios és Walt Disney Pictures nevek alatt. Ami pedig az előkészítési fázisnál tartó sorozatokat illeti, a Disneynél jelenleg 140 szérián folynak a munkálatok, köztük 30 vígjáték-sorozattal, 25 drámával és 10 animációs sorozattal.

Magyarán bőven lesz mit nézni, amikor 2022 nyarán végre hazánkban is elstartol a szolgáltatás, csak győzzük előfizetéssel, hiszen közben a Netflix sem fog aludni, jövőre pedig már az HBO Max is beköszön a hazai háztartásokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)