Hirdetés

Elképesztő relikviával lepte meg Michael Keaton az elkaszált Batgirl film rendezőit

|

A Batmanként visszatérő színész is nagyon sajnálja, hogy nem kerülhet bemutatásra a projekt.

Hirdetés

A DC filmes és képregényes univerzumának rajongói számára fájdalmas hír volt, hogy a Discovery és a Warner Bros. üzleti döntései miatt a már leforgatott Batgirl filmet végül nem láthatja a publikum. A film utómunkálatai voltak már csak vissza a tervezett bemutatóig, illetve az HBO Max kínálatában is megjelent volna a filmes univerzumot tovább bővítő történet.

A Batgirlben Michael Keaton is szerepelt, ugyanis újból elvállalta Batman szerepét, és egyébként is nagyon pozitívan nyilatkozott a projektről. Természetesen nemcsak a rajongóknak, hanem a készítőknek is nagy csalódás, hogy nem mutathatják be a filmet.

Hirdetés

A rendezőpáros Adil El Arbi és Bilall Fallah korábban nyilatkozott is a vonatkozó üzleti döntésről, Instagram-bejegyzésknél többek között James Gunn és Edgar Wright is támogatását fejezte ki, az MCU vezetője, Kevin Feige pedig levelet is írt a direktoroknak.

Michael Keaton pedig egy különlegességgel próbálta felvidítani a duót. A színész a hivatalos Batman visszatér könyvet dedikálta és egy kedves rövid üzenettel is ellátta.

Keaton Batmanjét azonban hamarosan viszontláthatjuk, mivel a The Flash mozifilmben fog szerepelni. Persze csak akkor, ha időközben nem kukázzák azt a filmet is a Warner fejesei. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)