Hirdetés

Elképesztően menők lennének a Harry Potter karakterek a Warhammer 40 000 univerzumban

|

Megint nagyot mentek az MI grafikák, ezúttal a Warhammer 40 000 világában tettek egy gyors kiruccanást.

Hirdetés

A Midjourney és a hasonszőrű generatív mesterséges intelligencia szolgáltatások segítségével nap mint nap születnek olyan csodák, mint a Wes Anderson stílusú A Gyűrűk Ura koncepciója, vagy mondjuk az országok saját szupergonoszainak megalkotása. 

A Harry Potter mozik főhősei is megkapták már a maguk MI-kezelését, láthattuk őket egy halom luxusdivatmárka cuccaiban, most viszont ennél egy fokkal kreatívabb ötlettel rukkoltak elő: elképzelték ugyanis egy képalkotó MI segítségével azt, hogy Potter és pajtásai hogyan festenének a népszerű Warhammer 40 000 univerzumban.

Hirdetés

A végeredmény egészen szuper lett, nekem Hagrid a személyes kedvencem az alábbi gyűjtésből. A képeket Ian Miles Cheong MI-művésznek köszönhetjük. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)