Hirdetés

Elképzelhető, hogy John Wick a világűrben lője halomra a rosszfiúkat?

|

Chad Stahelski rendezőnek feltették a kérdést, aki nem maradt adós a válasszal.

Hirdetés

A San Diego Comic-Con alkalmával többek között megkaptuk végre a következő John Wick film legelső előzetesét is, amely azt vetíti előre, hogy Keanu Reeves Rémkirálya talán minden eddiginél komolyabb kihívással néz szembe, de ismerjük már őt annyira, hogy szemkápráztató akciójelenetek közepette oldja majd meg ezt a helyzetet is. A rajongók ráadásul nemcsak a John Wick 4-nek örülhetnek majd a közeljövőben, hanem az előzményeket elmesélő Continental sorozat is közeleg, amely az Ian McShane alakította Winston fiatal kiadására és arra a bizonyos bérgyilkos hotelre fog koncentrálni. 

A franchise szűnni nem akaró népszerűségét látva biztosak lehetünk benne, hogy John Wick addig velünk lesz, amíg Keanu Reeves bírja szuflával, amit a filmek rendezője, Chad Stahelski is alátámasztott pár hónapja, amikor azt találta mondani, hogy tíz folytatást sem tart elképzelhetetlennek.

Hirdetés

Most Stahelskit a ComicBook munkatársa kérdezte arról, amit feltettek már szinte minden nagyobb franchise esetében, hogy el tudja-e képzelni John Wicket az űrben egy jövőbeli részben. Íme a rendező válasza:

"Van rá esély, hogy igen. Nem tudom, hogy én vezetném-e a hajót, de hogy a karakter mehetne-e? Még rajongóként is úgy gondolom, hogy a John Wick világa elég szórakoztató és érdekes, a határ pedig a csillagos ég. Nem egy létező IP-ből dolgozunk, így nem kell követnem a lore-t, mint Batmannél. Bármit megtehetek. Ha a producerek - beleértve engem is - megvilágosodnának és továbbra is tudnák okosan kezelni a dolgot, és a megfelelő embereket szereznék meg a folytatáshoz... Igen, bármi megtörténhet. Ha a Halálos iramban képes volt rá, akkor biztos vagyok benne, hogy mi is. Lehet, hogy egy kicsit tovább fog tartani, de egyelőre maradjunk a földön, és próbáljunk továbbra is jó munkát végezni idelent."

De mielőtt előre sietnénk, még nézzük meg, hogy a 2023-ra datált John Wick 4-ből mit sikerül kihozni, és azt se feledjük, hogy Stahelski időközben olyan izgalmas projektekre is aláírt, mint a Ghost of Tsushima film.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)