Hirdetés

Elkészül az Így jártam apátokkal, főszerepben Hilary Duff-fal

|

A Hulu rendelte be a How I Met Your Mother, avagy az Így jártam anyátokkal spin-offját.

Hirdetés

Nagyjából 7 éve zárult le az Így jártam anyátokkal, a 2000-es évek egyik meghatározó sit-comja, a Jóbarátok kvázi szellemi utódja, ami 9 év után egy elkeserítő befejezéssel ért véget, mely rajongók százezreit, ha nem millióit háborította fel. Legalább annyit a készítők számlájára írhatunk, hogy kiderült, ki volt a címszereplő anyuka.

A How I Met Your Fatherben, avagy az Így jártam apátokkalban nem Cristin Milioti karaktere fogja elmesélni a történetet az ő szemszögéből, mivel az események 2021-ben indulnak, a főszerepben pedig a Hilary Duff által alakított Sophie áll majd.

Hirdetés

Sophie a fiának beszél arról, hogyan találkozott az apjával, és közben bemutatja baráti társaságát, akik identitáskeresésben vannak, valamint próbálnak eligazodni a randialkalmazások világában. Nem tudni még, a szériának bármi köze lesz-e az eredetihez, átvesznek-e esetleg szereplőket, helyszíneket.

Íróként és vezető producerként Isaac Aptaker és Elizabeth Berger, a Love, Victor és a This is Us készítői szerződtek le, de a HIMYM-et megalkotó Carter Bays és Craig Thomas is executive produceri szerepben közreműködnek. A gyártást a 20th Television végzi, a premierre pár éven belül kerülhet sor a Hulun keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)