Hirdetés

Elkészült a The Suicide Squad, már csak a film bemutatójára kell várnunk

|

James Gunn író-rendező jelentette be, hogy az alkotás produkciós munkálatai ezennel befejeződtek.

Hirdetés

Amellett, hogy a The Suicide Squad, vagyis az új Öngyilkos Osztag írásáért és rendezésért is felelt, James Gunn vágóként is dolgozott a filmen, így boldogan újságolta a Twitteren, hogy sikerült befejezni a produkciót anélkül, hogy a Warner Bros. bármiben korlátozta volna. A stúdió hatalmas kreatív szabadságot biztosított Gunn-nak, és csak mindössze néhány apróbb dologra vonatkozó megjegyzést fűztek a vágáshoz.

Hirdetés

James Gunn rendszeresen aktív a Twitteren, és sokszor válaszol a rajongói kérdésekre. Legutóbb például elmondta, hogy az új Öngyilkos Osztag megértéséhez nem szükséges megnézni a 2016-os kiadást, hiszen inkább tekinthető a 2021-es film rebootnak, mint folytatásnak. Ezúttal egy rajongó afelől érdeklődött, hogy mekkora a Warner Bros. befolyása a végterméket és a vágást illetően, erre pedig jött Gunn válasza, amelyben még azt is megírta, hogy teljesen végzett a produkcióval.

Gunn-nal szemben korábban David Ayer, a 2016-os Suicide Squad rendezője, és Cathy Yan, a Ragadozó madarak direktora is arról számoltak be, hogy nagyobb kreatív szabadságot vártak volna a Warner részéről. Nem is beszélve az Igazság Ligája filmről, amelyből hamarosan már láthatjuk a híres-hírhedt Snyder-féle vágást. Úgy tűnik, hogy a stúdió változtatott a szemléletmódon, és jobban bízik már a rendezők kreatív víziójában, de legalábbis James Gunnéban.

Az új Öngyilkos Osztag premierdátuma 2021. augusztus 6., amikor a mozik mellett az HBO Max kínálatában is debütál majd az alkotás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)