Hirdetés

Elkezdődött A galaxis őrzői 3 forgatása, James Gunn bemutatta a stábot

|

A galaxis őrzői régi szereplői mellett új arcok is felbukkantak James Gunn fotóján.

Hirdetés

Már hetek óta érkeznek apróbb információmorzsák arról, hogy javában zajlik A galaxis őrzői 3 előkészületi fázisa, most pedig a tényleges munkának is nekiesett a csapat. Erről maga a rendező, James Gunn posztolt a Twitteren.

Gunn fényképén ott van Chris Pratt (Űrlord), Dave Bautista (Drax), Zoe Saldana (Gamora), Karen Gillan (Nebula), Pom Klementieff (Mantis) és Sean Gunn (Kraglin), de felbukkannak új arcok is.

Hirdetés

Egyikük az a Will Poulter, akiről nemrég derült ki, hogy ő fogja Adam Warlockot alakítani a filmen. Rajta kívül Chukwudi Iwuji is ott virít a fotón. Róla nem tudjuk egyelőre azt, hogy kit fog egészen pontosan eljátszani a harmadik A galaxis őrzői moziban. James Gunn az HBO Maxre érkező Peacemaker minisorozat forgatásakor döntötte el egyébként azt, hogy Iwuji be kell hogy kerüljön az új Guardians of the Galaxy filmbe is.

A galaxis őrzői 3 a jelenlegi tervek szerint 2023. május 5-én érkezik meg az amerikai vetítőtermekbe, nagyjából ekkor lehet rá számítani a magyar mozikban is - feltéve persze, ha addig nem borul fel ismét a Marvel Studios filmes naptára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)