Hirdetés

Elkezdődött a Joker 2 forgatása, itt az első kép

|

Már javában készül a Joker: Folie à Deux, avagy a Joaquin Phoenix főszereplésével készült, 2019-es Joker film folytatása.

Hirdetés

Miközben a Warner Bros. kiemelt képregényes filmjei meglehetősen vegyes fogadtatásban részesültek, a DCEU-n kívüli projektek váratlan sikereket értek el. A Todd Phillips által rendezett Jokert például 11 Oscar-díjra jelölték, a Velencei Filmfesztiválon elnyerte az arany oroszlánt, jegyeladásai pedig átlépték az egymilliárd dolláros álomhatárt. Bár ez egy olyan film, ami folytatás nélkül is teljes élményt ad, ilyen sikerek láttán egyértelmű volt, hogy nem lehet leállni.

Várhatóan 2024. október 9-én, pont öt évvel az első rész premierje után kerül majd mozikba a Joker: Folie à Deux, de a munkálatok már a napokban új fázisba léptek.

Hirdetés

Phillips az Instagram-profilján osztott meg egy képet, amihez csak annyit fűzött hozzá: "Első nap. A mi fiúnk. #joker". A képen Joaquin Phoenix látható, akit épp borotválnak, feltehetően az Arkham Elmegyógyintézet egyik gondozója. A testét sebek borítják, és összességében nincs túl jó állapotban.

Pontosan nem tudni, miről fog szólni a muscial műfajú folytatás, de szerepet kap benne Lady Gaga is, aki Harley Quinnt alakíthatja. Várjuk a további fejleményeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)