Hirdetés

Elkezdődött a The Flash film forgatása

|

Úgy tűnik, a koronavírus által okozott késések nem hátráltatják tovább a The Flash film elkészítését.

Hirdetés

Már 2014-ben bejelentette a Warner Bros. The Flash film érkezését, de eltartott egy darabig, míg az Ezra Miller által eljátszott karakter önálló mozijának forgatása ténylegesen el is kezdődhetett. A többszöri rendezőváltás után vezető szerepbe kerülő Muschietti-testvéreknek viszont úgy tűnik, sikerül tető alá hozni a projektet.

Hirdetés

A The Flash rendezőjeként dolgozó Andy Muschietti és a producerként közreműködő nővére, Barbara nemrég alapítottak egy közös filmes céget Double Dream néven, az erről szóló Deadline-beszámoló pedig megerősítette azt is, hogy a duó irányításával folynak a Barry Allen történetét bemutató mozi munkálatai Londonban. A Double Dream égisze alatt készül majd továbbá egy Electric State című film, amiben a Marvel-univerzumban nagy rendezői szerepet betöltő Russo-testvérek is közreműködnek, illetve egy Attack on Titan feldolgozás is.

Az egyre bővülő szereplőgárda mellett egyébként más hírek is érkeztek az utóbbi időszakban. A The Flash filmről kiderült többek között, hogy John Desjardin felel majd a különleges effektekért, ahogy azt tette a Zack Snyder: Az Igazság Ligája és a Godzilla vs. Kong esetében is. A színészek csapatában pedig egy kisebb változásra is fény derült: míg Az igazság ligája mindkét változatában Billy Curdup alakította Henry Allent, a színész inkább a DC-mozi forgatásával ütköző, az Apple TV+-on futó The Morning Show-beli szerepét választotta, így Barry édesapját a készülő filmben Ron Livingston személyesíti majd meg. Ha nem kerül több homokszem a gépezetbe, a The Flash 2022. november 4-én kerülhet majd mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)